Tomatoes and Radio Wire
Tomatoes and Radio Wire
+
fabionardini:

Abeliophllum distichum. 미선나무  (bonsai).

Posted by Lina R on Pinterest
+
+
+
cjwho:

Floating steel staircase divides Idunsgate Apartment by Haptic | via

a href=”http://www.hapticarchitects.co.uk/”>Haptic created the split-level Idunsgate apartment in the upper levels of a nineteenth-century apartment block. The new staircase connects living spaces on the lower storey with a mezzanine above, but also creates a subtle divide between the kitchen and lounge.

Made from powder-coated white steel, the staircase hangs down from a ceiling beam and wall overhead. Its narrow vertical supports form a balustrade, while open risers allow views through from below.

As the stairs descend, they stop before reaching the floor, so residents have to step down over a piece of wooden furniture that functions as both a chest of drawers and a window seat.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Floating steel staircase divides Idunsgate Apartment by Haptic | via

a href=”http://www.hapticarchitects.co.uk/”>Haptic created the split-level Idunsgate apartment in the upper levels of a nineteenth-century apartment block. The new staircase connects living spaces on the lower storey with a mezzanine above, but also creates a subtle divide between the kitchen and lounge.

Made from powder-coated white steel, the staircase hangs down from a ceiling beam and wall overhead. Its narrow vertical supports form a balustrade, while open risers allow views through from below.

As the stairs descend, they stop before reaching the floor, so residents have to step down over a piece of wooden furniture that functions as both a chest of drawers and a window seat.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Floating steel staircase divides Idunsgate Apartment by Haptic | via

a href=”http://www.hapticarchitects.co.uk/”>Haptic created the split-level Idunsgate apartment in the upper levels of a nineteenth-century apartment block. The new staircase connects living spaces on the lower storey with a mezzanine above, but also creates a subtle divide between the kitchen and lounge.

Made from powder-coated white steel, the staircase hangs down from a ceiling beam and wall overhead. Its narrow vertical supports form a balustrade, while open risers allow views through from below.

As the stairs descend, they stop before reaching the floor, so residents have to step down over a piece of wooden furniture that functions as both a chest of drawers and a window seat.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
thevuas:

…
+
myfonts:

by Tom Froese 
myfonts:

by Tom Froese 
myfonts:

by Tom Froese 
myfonts:

by Tom Froese 
myfonts:

by Tom Froese 
+
+
+
scandinaviancollectors:

Marcel Breuer, S-35 lounge chair, 1928. / DGI
+